Sumilayi reisisuuruses 100ml minitoodete komplekt

Original price was: 44.50 €.Current price is: 39.90 €.

Ainult 2 laos

Tellides E-R enne 15:00, postitame tellimuse samal päeval.

Oled sa unistanud sellest, et su lokid säravad igal pool, kuhu lähed?

Sumilayi reisisuuruses minitoodete komplekt on ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma lokke hoida tervete ja säravatena igal pool, kuhu nad lähevad. See komplekt sisaldab kõike vajalikku, et hoida juuksed niisutatud, tugevad ja määratletud, olenemata sellest, kas oled treeningsaalis, rannas, linnas või mägedes. Kõik Sumilayi tooted on spetsiaalselt loodud Curly Girl meetodi järgimiseks, et sinu lokid säraksid oma loomulikus ilus!

Minitoodete komplekt sobib nii algajatele kui ka kogenud lokkide eest hoolitsejale

Šampoon puhastab õrnalt, palsam niisutab sügavuti, leave-in pähe jäetav palsam annab juustele vetruvuse ja säilitab niiskust. Proteiinimask tugevdab juuksekarva ja lokigeel määratleb lokid. Nii saad nautida oma lokkide ilu igal sammul.

Komplekti kuuluvad:

  • Šampoon Ooh So Soft Curls 100ml – Sulfaatide ja silikoonide vaba šampoon on spetsiaalselt loodud lokkis ja lainelistele juustele, mis vajavad tõhusat niisutust ja struktuuri. Šampoon puhastab juukseid õrnalt, taastades nende loomuliku niiskustasakaalu ja elujõu.
  • Palsam Ooh So Soft Curls 100ml – Niisutav palsam suurendab juuste elastsust ja sära, ennetades juuste murdumist ja lõhenemist.
  • Leave-in pähe jäetav palsam 100ml – annab juustele vetruvuse ja säilitab niiskust, muutes juuksed pehmeks ja säravaks. Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks, et hoida juuksed terved ja hoolitsetud.
  • Tugevdav proteiinimask 100ml – Jojobaõli, hüdrolüüsitud herneproteiin ja mangovõi tagavad, et juuksed saavad vajaliku niiskuse ja tugevuse. Kerge tekstuuriga mask on lihtne peale kanda ja sobib kõikidele juuksetüüpidele, andes juustele uue elujõu ja sära.
  • Sumilayi Frizz Control 100ml lokigeel on ideaalne toode lokkide määratlemiseks ja kahu kontrollimiseks. Geel niisutab ja hoiab juukseid, eemaldades tõhusalt kahu ja vähendades pusasid. Geel ei jäta juustesse helbeid, vaid muudab need selgeks, siledaks ja säravaks.

Minitoodete komplekt on täiuslik viis tutvuda Sumilayi toodetega ja leida oma lemmikud

Avasta Sumilayi võlu igal pool! See reisisuuruses minitoodete komplekt on ideaalne kaaslane nii reisil, trennis kui ka kodus. Proovi Sumilayi tooteid riskivabalt ja leia oma lokkidele parim hooldus. Komplekt on ka täiuslik viis tutvuda Sumilayi toodetega ja leida oma lemmikud

Milleks mulle minitooted?

  • Komplekt on ideaalne reisikaaslane
  • See on hea võimalus tutvuda toodetega enne suurema pakendi ostmist
  • 100ml suurused on ideaalsed kaasas kandmiseks või igapäevaselt käekotti pistmiseks
  • Kasuta komplekti kodus, trennis või reisil – võimalused on lõputud!

Tunne end kaunina ja enesekindlana, olenemata sellest, kus viibid! Sumilayi reisisuuruses minitoodete komplekt on täiuslik viis tutvuda Sumilayi toodetega ja leida oma lemmikud. Need Curly Girl Method heakskiidetud tooted toidavad ja niisutavad juukseid, jättes need pehmeks ja säravaks. Sumilayi tooted on loodud just sinule, et aidata esile tõsta su loomulike lokkide loomulikku ilu – looduslikult!

Vaata ka:

Ooh So Soft Curls – niisutav šampoon 250ml

Ooh So Soft Curls – niisutav palsam

Leave-In Conditioner juustesse jäetav palsam

Jojoba Oil Pea Protein Strengthening Mask – tugevdav juuksemask

Frizz Control Curly Gel – lokigeel

Koostisosad

Hydrating Shampoo Ooh So Soft Curls

Aqua(Water), Caprylyl / capryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Sorbitol, Cetrimonium chloride, Acacia Senegal gum, Xanthan gum, Citrus aurantium dulcis (Orange) Peel oil, Tocopheryl acetate(Vitamin E), Sodium benzoate, Lactic acid, Potassium sorbate, Helianthus annuus(Sunflower) seed oil, Vaccinium myrtillus(Bilberry) fruit/leaf extract, Hydrolyzed vegetable protein, Hydrolyzed pea protein, Mentha piperita(Peppermint) oil, Saccharum officinarum(Sugar cane) extract, Citrus aurantium dulcis(Orange) flower extract, Citrus limon (Lemon) fruit extract, Acer saccharum(Sugar Maple) extract, *d-Limonene.*natural component of essential oils

Sumilayi Ooh So Soft Curls Hydrating Conditioner 100 ml

Aqua (Water), Butyrospermum parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Behentrimonium methosulfate (Detangling Agent derived from rapeseed oil), Vitis vinifera (Grape) seed oil, Cetyl alcohol, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol,
Guar hydroxypropyltrimonium chloride (conditioning agents), Cetrimoniumchloride (emulsifying agents), Caprylic/ capric triglyceride, Panthenol(Provitamin B5), Aloe barbadensis leaf juice, Butylene glycol, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Tocopherol, Citrus aurantium Dulcis (Orange) Peel oil expressed, Citric acid, Vaccinium myrtillus
(Bilberry) fruit/leaf extract, Ethylhexylglycerin, Lavandula(Lavander)
Angustifolia oil, Saccharum officinarum (Sugar Cane) Extract, Citrus aurantium Dulcis (Orange) fruit extract, Citrus limon (Lemon) fruit extract, Acer saccharum (Sugar Maple) extract, Sodium benzoate,
Potassium sorbate, *Limonene, *Linalool.*natural component of essential oils

Jojoba Oil & Pea Protein Strengthening Mask

Aqua, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Behentrimonium methosulfate, Simmondsia Chinensis seed oil, Quaternium-87, Mangifera indica seed butter, Tocopheryl Acetate, Citrus aurantium Dulcis Peel oil, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydrolyzed vegetable protein **, Hydrolyzed pea protein, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Lavandula angustifolia oil, Lactic acid, *d-Limonene, *Linalol.

*natural component of essential oils **Gluten-free, does not contain wheat. The protein is derived from peas and potatoes.

Sumilayi Leave-in

Ingredients: Aqua, Behentrimonium Methosulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Cetyl alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Panthenol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopherol(Vitamin E), Persea Gratissima(Avocado) Oil, Mentha Piperita ( Peppermint) Oil, Lavandula angustifolia (Lavender) Oil, Ethylhexyglycerin Limonene*, Linalool*

*natural component of essential oils.

Sumilayi Frizz Control Curly Gel

Aqua, Maltodextrin/VP copolymer, Propanediol, Glycerin, Linum usitatissimum seed extract, Polyacrylate crosspolymer, Aloe barbadensis leaf juice, Polyquaternium, Phenoxyethanol, Helianthus annuus seed oil, Citrus aurantium dulcis Peel oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, Tetrasodium glutamate diacetate, Bambusa vulgaris extract,
Ethylhexylglycerin, Citric acid, Tocopherol, Citrus aurantium bergamia Peel oil, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Limonene*, Linalol*.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Show only reviews in Eesti (0)

Ole esimene, kes hindab toodet “Sumilayi reisisuuruses 100ml minitoodete komplekt”

Jätkates Lokitari veebilehe kasutamist nõustute küpsiste kasutamisega.